coby jeszcze bardziej czuć się jak w wielkiej, szczęsliwej rodzince ;)
Tak to wygląda:
A taka moja propozycja rozgrywki:
OPIS:
Stworzone z myślą o cw w formie eli pro 6 vs 6. Po pierwsze podział na 3x 2.
Grupa 1 z sektora A
Ostatnio edytowany przez tak-to-ja (2011-09-21 23:41:31)
Moderator
Przede wszystkim trzeba poćwiczyć taktykę. Ja i Kenanye możemy was teoretycznie nauczyć Taktyki wojska polskiego i Policji(Anty-terrorki) siedzimy w tym od kilku lat już. Tylko pytanie czy będziecie chcieli. Podstawa jest chodzenie dwójkami w niewielkim odstępie jeden od drugiego. W każde drzwi wchodzicie razem w tym samym momencie jeden zawija na prawo drugi na lewo. To zmniejsza ryzyko oberwania w plecy. Korytarzami powinno się chodzić w "kominie" przy jednej stronie. W momencie napotkania drzwi dwójka się ładuje do środka i sprawdza pomieszczenie. A reszta w tym momencie stoi i czeka. Dwóch z przodu obstawia sektor przed nimi. Jeden na nisko(kuca) drugi na wysoko(stoi) z tyłu jeden patrzy w tył i osłania, środkowy patrzy na przeciwną stronę(prawa strona korytarza to on patrzy w lewo). Nigdy nie zatrzymujemy się na przestrzał. Czyli jak mamy drzwi z jednej i z drugiej to nie stajemy w ich świetle. Dobrą metodą jest używanie Flash-Bang. Podejście do drzwi->Framuga stajecie->Flash->Wybucha->Wbijacie do środka Dwójką->"Prawa czysta! Lewa czysta! Łącz! Łączę! Wychodzimy!"->Grupa do przodu przejdą wszyscy dwójka wychodzi z pomieszczenia. I tak w koło Panie Macieju. Rotacja co drzwi to inna dwójka wchodzi. Jak będzie więcej osób to wam to pokażemy z Kenanye. Zobaczycie jak to wygląda i jak działa. Jeden stanie w środku i będzie obserwował a my zrobimy swoje. Taktyka a właściwie podstawa jej, którą wam tu opisałem jest najlepsza w CQB(Clouse quorter battleground) i CQC(clouse quorter concelment) a także w MOUT-cie(Rozwinięcia nie pamiętam) Co do terenów lesistych i zielonej to kiedy indziej. Dzisiaj jak będzie trochę ludzi i czasu to Wam to objaśnimy z Kenanye.
To Bóg osądza i daję wyrok. My tylko organizujemy spotkania...
Obyśmy nigdy nie musieli zapukać do Twych drzwi...
Hmm.. tak się zastanawiam czy to się sprawdzi w tej grze.. może jakbyśmy to opanowali bardzo nadperfekcyjnie to by coś z tego mogło wyjść. Przede wszystkim chodzi o prędkość.. Zastanawia mnie czy jak ktoś nie wyskoczy przez drzwi to nie będzie pyk pyk i 2 heady -.- albo chwila nieuwagi i strzał w plecy.. Trzeba to sprawdzić, ale to by musiało nas być z 8-12 online i jedna drużyna gra systemem, a druga, że tak to nazwę po prostu, zwyczajnie system ich nie interesuje
Moderator
Wraz z Kenanye mamy to opanowane do perfekcji. I zawsze się sprawdzało...
Ostatnio edytowany przez Dakmor1988 (2013-01-09 13:32:04)
To Bóg osądza i daję wyrok. My tylko organizujemy spotkania...
Obyśmy nigdy nie musieli zapukać do Twych drzwi...