coby jeszcze bardziej czuć się jak w wielkiej, szczęsliwej rodzince ;)
Mnie nie będzie na pewno w piątek i sobotę w niedzielę już powinienem zagrać.
Nie będzie mnie ponieważ jadę do Krakowa na Łuczniczy Puchar Lajkonika.
24.09.melduję się z powrotem
Ostatnio edytowany przez Jaskul (2011-09-24 21:36:22)
Nie będzie mnie przez tydzień (od poniedziałku 26.09 do poniedziałku 03.10). Mam urlop i jadę do Polski... YUPI! Już wiem, że nie będę miał czasu na CA, a jak będę miał to już pewnie nie będę w stanie grać ^^ Postaram się odwiedzać forum aczkolwiek moje wypowiedzi mogą być całkowicie pozbawione sensu. No nic. Po powrocie spodziewam się spadku k/d R no i oczywiście, że klan dalej będzie istniał w niezmiennej podstawowej formie
(ci co się domyślają to wiedzą o kogo chodzi
).
PS. jakbym przekonał kilka osób do gry to by się znalazło miejsce?
PS2. takie zajebiste banerki można zrobić TUTAJ! wystarczy się całkowicie za darmo zarejestrować... ;p
Ostatnio edytowany przez tak-to-ja (2011-09-23 22:15:40)
siemanko mnie w piątek może nie być bo mam trening od 19 do 21 a jak to po treningu jakieś piwko z ekipa i nie wiem o której wyląduje w domu
no chyba ze coś się zmieni to pojawię się na CA ale nie prędzej jak po 22.30
pozdrawiam
Kupiłem sobie nową książkę więc nie wiem czy będę miał jeszcze czas na CA.
Potrwa to przez kilka dni ale raczej i tak wpadnę na godzinkę co jakiś czas
Przy okazji jak już się rozpisałem to :http://pzlucz.pl/newsy/20/676/file_510.pdf
Jestem młodzik 97
Nazwisko Jaskuła
Proszę o wydalenie mnie z klanu w grze, ponieważ nie mam czasu na czynny udział w życiu klanu.
Oczywiście będę pojawiać się gościnnie, ale uwarzam ze tak będzie lepiej.
Moje miejsce zajmie ktoś kto będzie miał lepszą frekwencję, jednak proszę nie wyrzucać mnie z forum.
Przepraszam za swój słomiany zapał do gry.
Nie uznawajcie tego jako wyrzucenie, będę dalej się z wami kontaktować i grać.Po prostu mamy ograniczoną dostępną liczbę graczy i będziecie mieli więcej ludzi do CW, a ja nie mam czasu na częstą gre.
widzisz i nadal jestes w klanie
po za tym sa inne osoby które polecą napewno wcześniej niz ty, więc sie nie bój o swoje miejsce w klanie (to miejsce masz zapewnione )
No i stało się.. tak jak zapowiadałem przerwa kilkumiesięczna... Niestety pewna sytuacja, o której raczej nie chce mówić zmusiła mnie do przyśpieszenia terminu rozstania. Puki co mam dwie daty.. albo najbliższy piątek (28.10), albo środa (02.11) wszystko zależy od tego czy uda mi się jeszcze dziś załatwić bilet. Niestety nie jestem w stanie określić daty powrotu.. No nic.. Mam nadzieję, że jak wrócę to ktoś tu jeszcze będzie ^^ Pozdrawiam.
Edit: jestem do piątku (04.11)
Ostatnio edytowany przez tak-to-ja (2011-10-27 23:44:58)