coby jeszcze bardziej czuć się jak w wielkiej, szczęsliwej rodzince ;)
Tu można się podzielić jakimś dziwnym, wypaczonym, śmiesznym czy po prostu chorym snem...a nawet naszymi dziwnymi, nocnymi zachowaniami, którzy zauważyli inni..np, ja potrafię w nocy usiąść i tak sobie spać
Aż się sama sobie dziwię, że mój umysł potrafił wymyśleć coś takiego..Otóż śniło mi się, że gramy w CA, tylko na nowej mapce...fire time, zombiaki + dziwnie wyglądające araby w....większej, bardzo starej szkole..nowe rodzaje broni, można nawet było z kibla skorzystać, korzystać z samochodu (w kwestii bagażnika, gdzie mieścił się, imponujących rozmiarów, zasób naszej broni, zacząwszy od noży, skończywszy na wszelkiej maści bazookach o.O
Hmm.. mi kiedyś coś (w takiej szacie jak mają mnisi)"za karę" zabrało płuca i nie chciało oddać.. Wszystko rozgrywało się jak w piosence (http://www.youtube.com/watch?v=JzcinmbewfM) tyle, że to nie byli moi kumple -.- poważnie nic przyjemnego.. W sumie głowę mi to zryło trochę wtedy, ale co i jak to już nie będę opisywał, bo to co się w ów czas działo to szkoda słów na to i najlepiej to wymazać z pamięci, i uznać, że nigdy nie było... a najważniejsze, że już minęło i bankowo nie wróci. Jedynie mogę przyznać, że kara była jak najbardziej zasłużona..
Ostatnio edytowany przez tak-to-ja (2011-10-08 22:29:09)